PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 8. april 2010

22:00 - Koncert
TOTAL CHAOS (ZDA) + DREK U PEST (Slo) + PROVINCIJSKY (Slo)

Družbeno angažirani kalifornijski punkerji TOTAL CHAOS vztrajajo na sceni že od 1989. Poleg glasbenega ustvarjanja, katerega produkt je bogata diskografija, so člani benda soustanovitelji združenj United Valley Punks, Orange County Peace Punks in Alternative Gathering Collective, organizatorji družbenih dogodkov kot je Food Not Bombs, pripomogli pa so tudi k odprtju Los Angeles Anarchist Centra ter podprli Big Mountain Indian Reservation. Glavni vokalist Rob Chaos je solastnik založbe SOS Records, ki je izdala albume mnogih danes že klasičnih punk in oi! Bendov, kot so The Exploited, Vice Squad, Sham 69, Conflict, The Adics in Abrasive Wheels.

Po 21 letih se je kljub menjavi članov Total Chaos kot bend definitivno izoblikoval ter ohranil tiste ideale, ki tvorijo bistvo žanra, ki mu pripadajo. Ne glede na to v kaj verjamete, če prisegate na pop punk, street punk, hardcore, straight edge, politični punk, goth punk, skate punk, crust punk, metal punk, straight punk rock (in še bi lahko naštevali) – glasba Total Chaos združuje vse v eno samo sceno -in ta je PUNK ROCK!

http://www.myspace.com/totalchaospunx
http://www.docstoc.com/docs/24813755/Band-Bio---Total-Chaos--Official-Site


Ameriške punkerje bodo podprli domači social punkerji DREK U PEST in punk/štackorovci PROVINCIJSKY.

http://www.myspace.com/pestdreka
http://www.myspace.com/provincijsky

Po koncertu za mikspultom Rodney in Del Boy: "This time next year, we'll be millionaires".


kontakt: darci.subart@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz