PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 29. april 2010

22:00 - R.A.F.A.L.
SEE YOU IN HELL (Cz) + IL DISAGIO (It)

See You In Hell - www.seeyouinhell.cz
www.myspace.com/seeyouinhellthrash

?ehi so na sceni že prave legende, saj igrajo od leta 1999. V Sloveniji smo jih lahko videli točno 7 let nazaj, ko so na isti datum igrali v takratni avtonomni coni Molotov. Svojemu stilu in DIY etiki so zvesti že od samega začetka, igrajo grob hiter hcpunk, pravi straight-in-your-face hardcore z besnim tempom, ubijalsko ritem sekcijo, hitrimi rifi in odličnim vokalom. V svoji dolgoletni karieri so izdali ogromno materiala, njihov naslednji EP split z Japonci Systematic Death pa bo zunaj aprila.

Il Disagio - www.punkrockers.com/Il_Disagio
www.myspace.com/ildisagiohc

Italijani svoj navdih črpajo iz bendov iz 80-ih let - italijanskega hc punka, švedskega crusta in power violence-a ter thrashcora in točno tak je tudi njihov zvok - grob hc crust, ki odlično balansira s thrashcorom, kitarskimi solažicami in hitrimi ritmičnimi deli. Pomislite na bende kot so Infest, Code 13, Driller Killer.

Po koncertu ska/punk/reggae afterparty z DJ Leu.


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz