PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

nedelja, 27. junij 2010

22:00 - R.A.F.A.L.
FUTURE RUINS (ex-Massmord, Swe) + BAKA YARO (Slo)

Future Ruins so vstali iz pepela Massmord, odličnega švedskega down-tuned hardcore punk benda, ki je obstajal od leta 2004, pa do pred nekaj meseci. Po izgubi treh od šestih članov se je preostala trojica odločila, da z novimi člani zamenjajo tudi ime in postali so Future Ruins. Massmord so spremljale primerjave z mešanico Wolfbrigade, To What End? ter Kylese in From Ashes Rise, glasba Future Ruins pa je ostala v istem duhu in pripravljeni so nadaljevati, kjer so Massmord končali.
Na koncertih igrajo večinoma komade iz Massmord diskografije, naredili so tudi nekaj svojih, trenutno pa delajo na izdaji svojega prvenca, ki naj bi bil izdan ob koncu leta.

Massmord diskografija:

Inget Liv / Ingen Död, Nakkeskudd Plater, Halvfabrikat Records, Fight Records, Blindead Productions, 2006
Unleashed, Yellow Dog Records, 2007
split w/ Shades of Grey, Nakkeskudd Plater, 2008

www.myspace.com/futureruinsofficial
www.futureruins.net
www.myspace.com/massmordband

Baka Yaro so na slovenski sceni prave legende, saj igrajo že več kot 8 let. Vsa ta leta ostajajo do konca zvesti D.I.Y. etiki, tako v glasbi kot v filozofiji. Igrajo hiter d-beat crust z grobimi trgajočimi rifi in energičnimi hardcorovskimi melodijami.

www.myspace.com/dbeatmachine


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz