PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sreda, 13. oktober 2010

22:00 - Insane Booking Hardcore Show
FAR FROM FINISHED (ZDA) + TOST (Hr) + WHITE STAIN (Slo)

FAR FROM FINISHED (Boston, Massachusetts, ZDA)
Old Shoe Records / People Like You Records

Novi junaki Massachusetsa iz ZDA, Far From Finished si prizadevajo le, da bi igrali čimveč koncertov, uživali v svoji glasbi in ob tem ostali srečni. Peterica fantov iz Bostona igra odličen punk rock, v katerem se čuti vpliv irske skupnosti iz tega mesta. Kljubovanje pričakovanjem, brezčasne melodije, zviti teksti in  njihova glasba s časom postaja veliko več kot le punk. Z zadnjim albumom »Forgettable«, ki so ga posneli z Jimom Sieglom (The Unseen, Dropkick Murphys,...) so fantje dokazali, da je njihova glasba postala zrela in primerna za zahtevenejše poslušalstvo. iva energija, nasmehi na njihovih obrazih in rajanje so ob FFF zagotovljeni.
Website: www.farfromfinished.com
mp3:  www.myspace.com/farfromfinished


TOST (Rijeka, Hrvaška)
Mladi hrvaški peterec je odlična zmes različnih žanrov. Fantje uspešno v svojo glasbo mešajo, punk, hardcore in rock, vse skupaj pa z pridihom alternativnih prijemov zavijejo v prijeten in udaren paket. S karizmatičnim pevcem na čelu TOST na odru izžarevajo energijo in strast, ki je ob kopici bendov, ki dandanes igrajo le zaradi tega, ker je to pač kul, prava osvežitev na sceni.
Website & mp3: www.myspace.com/tostavost

WHITE STAIN (Ljubljana)
Mladi predstavniki domače punkrock scene, novega vala in 4 generacije punkrock bendov pri nas White Stain se poslužujejo modernejših prijemov. Najstniška energija in igrivost.

Website & mp3: www.myspace.com/whitestainband


Vstop: 7 eur z rezervacijo na: insanebooking@hotmail.com in 9 eur na dan koncerta


kontakt: insanebooking@hotmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz