PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 26. oktober 2010

22:00 - Insane Booking Hardcore Show
DRAG THE RIVER + AUSTIN LUCAS + CORY BRANA (ZDA)

Insane Booking & Promotion s ponosom predstavlja odličen akustični koncert v romantični atmosferi v Klubu Gromka skupaj z ameriškimi kantavtorji Drag The River, Austinom Lucasom in Coryjem Brananom. To bo torek, ki bo močno dišal po romantiki.

Drag The River (ZDA)
www.myspace.com/dragtheriver

Austin Lucas (ZDA)
www.myspace.com/austinlucas1

Cory Branan (ZDA)
www.myspace.com/corybranan 


DRAG THE RIVER
 
Drag The River je akustični projekt pri katerem sodelujeta Jon Snodgrass in Chad Rex, oba stara znanca slovenskih odrov, saj sta v preteklih letih oba nastopila skupaj na karavani z Joeyem Capeom od Lagwagon in Tony Slyem iz No Use For A Name. Fanta s svojimi akustičnimi kitarami ubirata čutne in lahkotne melodije, ki so najbližje country glasbi in folk punku. Njuna glasba je malce melanholična, vendar ne toliko, da postane dolgočasna, ampak te ziblje v ritmu od začetka do konca njunega nastopa.

 

AUSTIN LUCAS
 
Austin Lucas je prav tako star znanec slovenskih odrov. Igra county glasbo s pridihom americane in vse skupaj zavije še v malce bluesovski ovitek, kjer se sliši vpliv glasbe iz krajev, ki ležijo okrog reke Mississipi. Austin je prijazen fant, ki vedno uživa na slovenskih odrih, Gromka pa mu je skorajkot drugi dom. Veseli smo, da ga lahko zopet gostimo pri nas.

 

 

 

 

 CORY BRANAN
 
Cory Branan je solo glasbenik, ki prav tako s svojo akustično kitaro in čutno glasbo navdušuje mlado in staro vsepovsod kamor pride. V njegovem muziciranju se sliši močan pridih americane in countryja. Cory en za drugim niza potencialne uspešnice, ki nikoli ne zvenijo umetno, temveč naravnost iz srca.

VSTOPNINA:  10 eur z rezervacijo na insanebooking@hotmail.com, 12 eur na dan koncerta


kontakt: insanebooking@hotmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz