PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 15. januar 2011

22:00 - R.A.F.A.L.
NEVER BUILT RUINS (Ger/Ch) + RISE ABOVE DEAD (I)

Glasbo švicarjev Never Built Ruins poganjajo grobi vokali in trgajoče odličnozvočne kitare in je prava ekplozivna mešanica d-beata, klasičnega hardkora ter crust'n'rolla.  Nastali so leta 2005 iz bendov Zuchanden (Ger), Cruise Missiles (Ger) in Asek (Ch). Začeli so s štirimi člani in d-beat crustom, ko pa so dodali še drugo kitaro pa so postali "rocking hardcorepunkbastard".

Diskografija:
2005: NEVER BUILT RUINS "Demo"-Tape pri Disturbance Records
2007: NEVER BUILT RUINS "Built to love" 10" različne evropske distribucije
2008: NEVER BUILT RUINS s/t Discography CD (SE-Asia Tour) pri Dratsab Records/Blood of War
2009: NEVER BUILT RUINS "Schutt und Asche" 7" pri Rinderherz/Prügelprinz Records
...in različni komadi na kompilacijah

Prihajajoči album:
2011: NEVER BUILT RUINS "12" priTwisted Chords Records

http://www.myspace.com/neverbuiltruins

 

 

Italijani Rise Above Dead so mnogo mnogo mračnejši. Igrajo metaliziran crust v temačni izvedbi post hardcora in sludge metala, za fane Amebix, Integrity, From Ashes Rise in Cursed.

http://www.myspace.com/riseabovedead
http://www.riseabovedead.com/
http://riseabovedead.blogspot.com/
video:
http://vimeo.com/16118309


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj

komentarji







POLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]




layout:vax - 2008 - code:primz