PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 19. januar 2012

22:00 -
UPBEAT ALLSTARS (UK)+ STILLBUST (UK)

UPBEAT ALLSTARS
Upbeat Allstars so skate ska/punk kvartet z ženskim vokalom in prihajajo iz jugozagodnega dela Velike Britanije. Igrajo glasbo, kakršno smo poslušali v 90ih, toda s priokusom novega. ?e so vam bili všeč Dance Hall Crashers, No Doubt, Sublime, enostavno morate obiskati njihov koncert.
Med člani so skupaj nabrali dobesedno več tisoč koncertov v raznoraznih skupinah. Christie prihaja iz valežanskega funk benda “Dirty Sparrows”, Andy je preživel svojih 7 zadnjih let v “Fandangle” in kasneje v “New Riot”, Ernie je bil leta obraz “Junction 27” in je celo igral na Wembley Areni, Nick pa je bil session glasbenik in igral tudi v skupini “No Closure”.
Skupina je nastala v letu 2011 in ravno posnela svoj prvenec. ?eprav so šele začeli kariero, so že odigrali prve koncerte v domovini, ter se januarja odpravljajo na prvo dvotedensko evropsko turnejo, v okviru katere bodo obiskali tudi Slovenijo.
http://www.facebook.com/UpbeatAllstars


STILLBUST
Šok razburljive vokalne dramatike in hrup eksplozije kitar vas ustreli takoj ko bend udari prvi akord. Kaotične strukture so podprte z ravno prav moči, da skupini ni moč reči da je eksperimentalna, pa vendarle se drži v mejah temačne sfere, ki ji rečemo punk rock.
Skupina, ki že nekaj časa opravlja več kot korektno delo na koncertih v Angliji. Priznana Angleška glasbena revija NME jih je uvrstila na 4. mesto lestvice najboljših »unsigned« skupin tega leta. Lahko bi za njih rekli da gre neke vrste matematični ska zapakiran v moderni Punk Rock.
http://www.facebook.com/stillbust

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/182581741829851/?ref=ts


kontakt: rok.djordjevic@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz