PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sreda, 14. marec 2012

21:00 - KiborgSpužva Büking
MORKOBOT (I) + ENTHEOGEN (Slo)

Morkobot (ITA) - psychedelic/experimental rock
http://www.morkobot.org/
http://www.facebook.com/MoRkObOt

Od dneva, ko so prve galaksije pričele nastajti, je slovesen glas Morkobota odmeval po atmosferah planetov v evoluciji. Morkobot, starodavni regulator toka zavesti se je vrnil na naš svet skozi svoje tri kozmične glasnike LIN, LAN in LEN, ki so brutalno pokorni njegovi volji. Na našem planetu se Morkobot manifestira skozi sonične eksperimente, katerim ljudje pravimo glasba. Morkobot vlada temne ume svojih glasnikov in jim zapisuje note v sadističnih zaporedjih.
http://www.youtube.com/watch?v=qvawu9X_gzk

Entheogen (SLO)
- math/sludge
http://www.facebook.com/pages/Entheogen/70202543407
http://www.myspace.com/3nth30g3n

Pred približno štirimi leti sta dva planetoida – en iz stoner rock skupine MG Pistol Rock, drugi iz math/post rock skupine Imakandi – trčila in stalila vse razen kovinskega jedra. Rezultat je Entheogen – homogena mešanica math/sludge-a z elementi post in stoner rocka. Po letih evolucije in erozije ter gigabajtih organiziranega hrupa se je z lun odluščila zadostna količina materije za prvenec, ki bo svoj prvi vzhod doživel v prvi polovici leta 2012.
Njihova glasba bazira na instrumentalnem math/sludge-u z vplivom skupin kot so Neurosis, Meshuggah, Pelican, Alice in Chains in podobnih.

info & kontakt:
http://www.facebook.com/otorinolaringolog
http://www.facebook.com/pages/KiborgSpu%C5%BEva-B%C3%BCking/113672872077740


kontakt: evkaliptus666@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz