PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJAsreda, 25. april 2012

22:00 - Giljotina
STRIKE A FIRE (Slo) + THE GREAT REVERSE (Slo) + ALL ONE TO ME (Slo)

Strike a Fire (SLO)
Punk rock skupina Strike a Fire prihaja iz Maribora in Gornje Radgone. Po slovenskih klubih trenutno predstavljajo najnovejši izdelek, EP »Keeping Promises«, ki je bil posnet in izdan po načelu DIY za slovensko neodvisno založbo Giljotina Records.
http://www.strikeafire.com/ 
http://www.facebook.com/strikeafire

The Great Reverse (SLO)
The Great Reverse prihajajo iz raznih delov Slovenije, svojo bazo pa imajo v Ljubljani. Gre za ska/punk band, ki ima težnje po spogledovanju z veliko ostali zvrstmi kot so reggae, dub, rock in metal. V trenutni postavi delujejo od leta 2010, trenutno pa se pripravljajo na izdajo EP-ja.
http://www.facebook.com/thegreatreverse

All One to Me (SLO)
Vse se je začelo nekega hladnega novemberskega večera v daljnem letu 2008. Takrat sta se sre?ala Florjan in Rok. To je bilo srečanje med nadebudnim punk-rock bobnarjem in navdušencem, prekipevajočim od idej. Stavritev benda, ki bi ga lahko izkoristila za izražanje svoje kreativnosti, je kmalu postala neizogibna.
Kljub menjavi članov in spremembi imena skozi vsa ta leta nikoli niso prenehali s pisanjem pesmi, ki segajo vse od hitrega, energičnega punk-rocka do težkega grunga, obogatenimi s spevnimi refreni in dodelanimi besedili. Kot peterica punk-rock fanatikov pa so najsrečnejši na odru, kjer te pesmi s svojo energijo pridejo najbolj do izraza.

Trenutno se posvečajo pripravi materiala za njihov prvenec, hkrati pa poskušajo odigrati toliko koncertov, kot je le mogoče. In se, seveda, pri vsem skupaj noro zabavati!
http://www.facebook.com/AllOneToMe 
http://allonetome.bandcamp.com

http://www.giljotina.org/
https://www.facebook.com/giljotina.org?sk=info


kontakt: davorin@giljotina.org
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz