PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 29. maj 2012

21:00 - R.A.F.A.L.
LIGHT BEARER (VB) + IAMDISEASE (Slo)

Gonilna sila Angležev Light Bearer je Alex (Fall Of Efrafa) na vokalu in člani starega angleškega hc benda Dungeons. Gre za konceptualen bend, glasbeni projekt, ki si koncept izposoja od trilogije Philipa Pullmana Njegova temna tvar (His Dark Materials) , od Izgubljenega raja Johna Miltona in Božanske komedije Danteja Alighierija. Za fane Envy, Sigur Ros, Aphex Twin, Mouth Of The Architect, 65 Days Of Static, Neurosis. Njihova glasba je tako mešanica melodičnega post hardcora, progresivnega metala, post rocka in ambientalnega atmosferičnega drona. Pesmi so specifično strukturirane tako, da sledijo pripovedi in tako dosežejo vrhunec in padec v enaki meri, mešajoč obupane vreščeče vokale z izpetimi prehodi.
http://www.facebook.com/pages/Light-Bearer/170210949664188 
http://lightbearerband.wordpress.com

Kot pravijo sami: "Iamdisease je bend iz goriškega/vipavskega, ki na svoja 'stara' leta preigrava temačen in jezen hardcore z močnimi vplivi metala, crusta in sludga. Dotikajo se temnih strani človekove notranjosti in pošastnosti informacijske družbe, vendar njihovo sporočilo ni predaja in obup, temveč upanje v spremembe na boljše za vse. Bend družijo člani bivših in še vedno delujočih Elodea, Man In the Shadow, Kennybal Smith, A Murder Theory, The Hoax Program, Lowpunch, itd."
http://www.myspace.com/iamdiseasehc


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz