PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 2. marec 2013

22:00 -
BOILING POINT HARDCORE FESTIVAL

BLACK GUST, Zagreb
Igrajo mešanico hardcore punka iz 80ih in garažnega rock’n’rolla. Njihov zvok bi lahko primerjali z bendi, kot so RKL, Black Flag, Adolescents, Poison Idea… Kmalu bodo izdali ploščo Psychedelic Maelstrom 7" EP pri založbi Doomtown Records.
http://blackgust.bandcamp.com/
http://www.facebook.com/pages/Black-Gust/102778566494409?ref=ts&fref=ts

DAMAGE IS DONE, Zagreb
So energičen hardcore punk bend iz Zagreba, čigar hitre komade zaznamujejo jezni in mračni rifi v stilu skandinavske šole iz 80ih, kot so bili zgodnji Riistetyt, Mellakka, Crude SS in podobni.
http://www.youtube.com/watch?v=_QykQ82f2Z8
http://www.youtube.com/watch?v=hMrQop4iKPk
http://www.facebook.com/pages/Damage-Is-Done/275365995826566

GROWING RATS, Krško
Igrajo divji hc punk, ki bi ga lahko opisali kot mešanico bostonskega sXe hardcora iz 80ih, kot so Jerry’s Kids in SS Decontrol ter jugo hc-ja iz 90ih, kot so Razlog Za, Aktivna Propaganda, FxPxOx. Že od leta 2004 jih zaznamujejo energični nastopi in tudi na Gromkinem odru ne bodo razturali prvič.
http://www.youtube.com/watch?v=2Bib8IEsBg4

POSITIVE DIRECTION, Krško
Od leta 2009 nadaljujejo tradicijo Krške hc šole, v katero spadajo Growing Rats, Final Approach... Čeprav so najmlajši, so najhitrejši bend na festu. Njihova glasba spominja na zgodnje Electro Hippies, Gorilla Biscuits, SS Decontrol, Void in Siege.
http://www.youtube.com/watch?v=9b2y2ryiSA8
http://www.facebook.com/positivexdirection

 


kontakt: sabi.fanmail@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz