PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 24. september 2013

21:30 - Giljotina
FONIJA (Mk) + START AT ZERO (Slo)

FONIJA (Mk)
Fonija je garaški punk rock trio, katerega povprečna starost članov šteje komaj 20 let, vendar so kljub svoji mladosti že uspeli izdati štiri albume in pospešeno gradijo bazo fanov v Makedoniji. Band stavi predvsem na osebni pristop in na hitre melanholične melodije, ki dajejo glasbi njihov osebni pečat. Fantje se držijo načela, da mora dober band navduševati in zveneti dobro na vseh koncertih, zato se Fonija veselijo vsakega njihovega koncerta. Tokrat se bodo pri nas ustavili v sklopu turneje na kateri promovirajo svoj novopečeni izdelek "Mojot pekol".
http://www.facebook.com/pages/Fonija/75126990750
http://www.fonija.mk/

START AT ZERO (Slo)
Skupino Start At Zero sestavljajo mladi fantje iz Ajdovščine, mesta, kateremu priprada prav posebno mesto v slovenski ter tudi širši Hardcore punk sceni.
Začetki benda segajo v poletje 2012, ko so se fantje zbrali z željo po ustvarjanju avtorske punkrock glasbe ter predstavljanju le te po raznih koncertih.   

V zadnjem letu so svojo vztrajnost in glasbeni entuziazem združili v lepo število novih skladb. Njihovi koncerti so polni energije, besedila skladb pa odsevajo tako družbenokritične kot osebnoiozpovedne teme, obravnavajo pa tudi položaj mladih v družbi. Zadnje mesece so polno zaposleni s pripravami na premierno ploščo, ki jo napoveduje letošnjega julija izdan singel False Society.
http://www.facebook.com/startatzeroband


kontakt: info@giljotina.org
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz