PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sreda, 23. oktober 2013

21:00 -
NAILBITER (UK) + MALJUTKA (Cro) + ACRID SUNDAY (Slo)

Nailbiter je bend iz Londona s člani iz Brazilijie in Italije, ki od '99 igra, po tradicionalni liniji ostrih 80-ih, mešanico hitrega in močnega hardcore/punka z smradom Motorhead-a a ala carte, kakor se spodobi za stare skandinavske/brazilske/japonske bende, kot so bili na začetku Anti-Cimex, Death Side, Lobotomia, Bastard, itd. Izdali so več posnetkov, najbolj zanimiv pa je split z finskimi hc rasturači Viimeinen Kolonna.
http://inailbiter.com
https://www.facebook.com/NailbiterOfficial?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=1YPL6RTPEU8

Acrid Sunday iz Ilirske Bistrice igrajo od leta 2008; po triletni pavzi nadaljujejo z žaganjem hitrega hc/crusta, v stilu Extreme Noise Terror, Hiatus in Doom, s katerimi so si delili oder na poslovilnem koncertu 3 leta nazaj v Gromki.
http://www.myspace.com/acridsunday

Maljutka so blekeriziran powerviolence bend iz Zagreba; čisto jezo in noro hitrost so že pokazali v Rogu, zdaj pa prvič prihajajo v Gromko, z namenom, da naredijo tatalen raztur – pevec je divja mrga z mehiško wrestling masko, tako da je show zagarantiran!
http://cultofmaljutka.blogspot.com/
http://www.youtube.com/watch?v=19q33caj9gQ
http://www.youtube.com/watch?v=VGH0yy6eknc

 


kontakt: maltretator@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz