PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 22. maj 2014

21:00 -
Slap In The Face

Nadimač so thrash metal/crossover senzacija iz Beograda, ki že 11 let ruši betonske konstrukcije in trga armature po evropskih odrih. Neverjetna hitrost, ki se včasih preliva v blast, energični starošolski riffi, divjanje po odru, mešanje ekstremnega thrasha z najbolj jezno hardkorčino in psihopatski demonski klovni na naslovnicah so njihovi statusni simboli. Njihova glasba spominja na fuzijo Cryptic Slaughter / Wehrmacht in starih hardcore/crossover hrupov kot so D.R.I., Excel, The Accüsed in Ratos de Porão, s katerimi delijo tudi DIY attitude. Do sedaj so divjaki izdali kar 11 splitov, en EP, 4 studijska albuma ter live DVD. Letos prihajajo drugič v Gromko in predstavlili bodo nov album “Nejebanježivesile”.
http://nadimac.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/pages/NadimaC-Official-band-page-Thrashcrossover-Serbia/194589403893872
http://www.youtube.com/watch?v=NCjQbhkP0tM
http://www.youtube.com/watch?v=f-XrTL02S5o
http://www.youtube.com/watch?v=ckrVCSJm-sM

P.L.F. so leta 1999 začeli žagati grindcore pod imenom Preety Little Flower, pozneje pa skrajšali ime na P.L.F. in mu spremenili pomen v Pulverizing Lethal Force. Na bobne tolče Bryan Fajardo, bonar grind divjakov Phobia, tako da je njihova glasba karakteritzirana s konsatntim bobnarskim rafalom v kombinaciji s kitarskim klanjem . Izdali so 4 albume ter več kot 13 splitov (z Nashgul, Cyness itd.). Nezamudljiv band za vse fane grinda ala Assück, Phobia in Insect Warfare.
http://www.reverbnation.com/gulfcoastgrindcore
http://www.youtube.com/watch?v=VU6NbWN87q0&feature=youtu.be

Dead Instrument iz Københavna igrajo hitro in gresivno grindcore/powerviolence mešanico. V Gromki bodo nastopili prvič v sklopu njihove evropske turneje s P.L.F., na kateri predstavljajo zadnji EP »See Through Negative«.
http://deadinstrument.blogspot.com/

Undead iz Milana igrajo old-school thrash/speed metal v duhu zgodnjih Bay Area bandov. Leta 2011 so posneli EP “Dead...Or Not?”. 
https://www.facebook.com/Undeadthrash


kontakt: maltretator@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz