PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 15. marec 2014

22:00 - Klubski večer
PLAMENOVIH PET LET Z BENEFITOM ZA HORJULČKE

Plamen je telovadni klub, ki domuje za Bežigradom. Je tak čisto poseben telovadni klub - drugačen, malce odštekan, svoj. In je klub, kjer je kul biti dobrega srca.

Marca praznujemo pet let od pričetka delovanja - bilo je nekega vetrovnega popoldneva na atletskem stadionu. V petih letih smo doživeli in prestali marsikaj, a si svojega bistva nismo pustili vzeti. Zato bomo svoj peti rojstni dan Plamenčki praznovali z zavihanimi rokavi, udarniško - tako kot se nam zdi, da je kul. Odločili smo se, da priskočimo na pomoč Zavetišču Horjul s spomladansko čistilno akcijo, pa tudi, da za svojo pasjo in mačjo posvojenko na daljavo ter njune prijatelje v zavetišču pripravimo dobrodelni žur. Dobre stvari je namreč vredno deliti.

Pričakali vas bomo z bogatim kulturno-razvedrilnim programom, s prigrizki ter v nadaljevanju večera, s plesom, ki mu želimo, da bi trajal do jutranjih ur in zadnjih atomov energije. Glasbo bo navigirala DJane Sladka. Pričakujete lahko mešanico starih, novih, hitrejših in počasnejših... a v vsakem primeru sladkih in plesišču prijaznih. Ker gre za dobrodelni žur, vas naprošamo, da v malho benefita ob prihodu v Gromko prispevate po 2€ ali več ter da na žur povabite še koga!

Žur pripravljamo v sodelovanju z Zavetiščem Horjul ter Klubom Gromka (AKC Metelkova Mesto).« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz