PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 15. marec 2014

22:00 - Klubski večer
PLAMENOVIH PET LET Z BENEFITOM ZA HORJULČKE

Plamen je telovadni klub, ki domuje za Bežigradom. Je tak čisto poseben telovadni klub - drugačen, malce odštekan, svoj. In je klub, kjer je kul biti dobrega srca.

Marca praznujemo pet let od pričetka delovanja - bilo je nekega vetrovnega popoldneva na atletskem stadionu. V petih letih smo doživeli in prestali marsikaj, a si svojega bistva nismo pustili vzeti. Zato bomo svoj peti rojstni dan Plamenčki praznovali z zavihanimi rokavi, udarniško - tako kot se nam zdi, da je kul. Odločili smo se, da priskočimo na pomoč Zavetišču Horjul s spomladansko čistilno akcijo, pa tudi, da za svojo pasjo in mačjo posvojenko na daljavo ter njune prijatelje v zavetišču pripravimo dobrodelni žur. Dobre stvari je namreč vredno deliti.

Pričakali vas bomo z bogatim kulturno-razvedrilnim programom, s prigrizki ter v nadaljevanju večera, s plesom, ki mu želimo, da bi trajal do jutranjih ur in zadnjih atomov energije. Glasbo bo navigirala DJane Sladka. Pričakujete lahko mešanico starih, novih, hitrejših in počasnejših... a v vsakem primeru sladkih in plesišču prijaznih. Ker gre za dobrodelni žur, vas naprošamo, da v malho benefita ob prihodu v Gromko prispevate po 2€ ali več ter da na žur povabite še koga!

Žur pripravljamo v sodelovanju z Zavetiščem Horjul ter Klubom Gromka (AKC Metelkova Mesto).« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz