PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 14. junij 2014

22:00 -
LEFT IN RUINS (It) + INTRIGUE (Hr) + AGENDA (Nor) + MYTERI (Swe)

 AGENDA 

Norveški crusterji, ki so začeli igrati, ko naj bi se svet končal – decembra 2012. Njihova glasba združuje elemente skandinavskega hardcora in old school death metala. Pri založbi Negative Vibe Records so izdali 12'' LP z naslovom »Menneskehetens Massegrav« (Mankind's Mass Grave).
 
MYTERI 
So švedski crust bend z močnimi hardcore vplivi, združen leta 2013, ki glasbeno spominja na Tragedy, Ekkaia in From Ashes Rise. Gre za bivše člane bendov Eskatologia, Bombengrepp, Angelpiss in A Hundred Black Kites. Pri nas se bodo ustavili v sklopu evropske turneje z Agendo.
 
LEFT IN RUINS 
Italijani Left In Ruins od leta 2010 preigravajo surovi hardcore / powerviolence. Njihovi nastopi so kratki, hitri in glasni – kot se spodobi! Njihovi najnovejši izdaji sta 12'' LP in kaseta »Ghost« iz prejšnjega leta.
 
INTRIGUE
Hardcore punk bend z ženskim vokalom, ki ga sestavljajo bivši in trenutni člani bendov Dispro, Dying In This Place in In-Sane in ki ga lahko primerjamo z ameriškimi Punch. Njihova besedila so predvsem politična in anti-religijska.
https://www.facebook.com/intriguexband

 


kontakt: sabina.turk.90@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz