PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 8. maj 2014

21:30 - Koncert
PAPRIKA KORPS (Heavy Reggae / Poljska)

"Če smo Paprika korps do pred par let morda še jemali kot simpatično zveneče zagrete in talentirane mladce, jih zdaj brez zadržkov smemo imeti za referenčen evropski živi dub band, s poudarkom na »živi«, saj še vedno velja, da so njihovi koncerti nadvse poživljajoča izkušnja!" (Maruša Beroncelj, 2008, RŠ)

Paprika Korps veljajo za samosvojo in inovativno zasedbo s “heavy” reggae izrazom, ki se poleg odličnih studijskih albumov vsestrastno predaja tudi svojim živim nastopom. Spričo trdega dela in koncertne hiperaktivnosti so Paprika Korps postali pomemben del evropske reggae scene, z nastopi v Sloveniji pa so si simpatični Poljaki zgradili že zavidljivo bazo navdušencev. Bend deluje od leta 1996, v tem času so posneli  sedem samostojnih albumov, izdali singlico ter sodelovali pri kompilacijah. Ker so znani po dolgih, skoraj dveurnih nastopih, bodo v Gromki nastopili sami. Poleg komadov iz zadnjega albuma '400 let' (2013) se nadejamo širšega izbora iz njihovega preteklega dela, z obvezno, že zimzeleno "Mind Explorer"!

www.paprikakorps.pl/‎
https://www.facebook.com/pages/Paprika-Korps/242075052485605

Diskografija: http://rateyourmusic.com/artist/paprika_korps

Po koncertu sledi dj program, z vami DUbDarči.« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz