PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sreda, 24. september 2014

20:30 - KiborgSpužva Büking
KARMA TO BURN (USA) + CARSON (SWI) + ETHEREAL RIFFIAN (UA) + SOMALI YACHT CLUB (UA) + RELEASE THE ECTOPLASM! (SLO)

 

Zjutraj se zbudite ob zadahu svoje žene, ki ima vonj po genitalijah vašega šefa. Kako poznate ta vonj? Jah, tista povišica ni prišla sama od sebe. Sicer je bila takšna, da si lahko poleg kilograma krompirja na teden sedaj še privoščite, da si ga občasno posolite. 

 

Vaš sin se je odpravil v šolo dosti preden ste se vi sploh zbudili. Se zbuja dve uri pred vami, ker ima tako daleč šolo in gre raje peš, kot pa da bi ga vi peljali. Sošolcem je raje rekel, da nima staršev. On vsaj hodi v šolo, ker ste mu popoln živeč primer, kaj se bo zgodilo, če ne bo. 

 

Radi bi se obrnili na prijatelje s svojim trpljenjem, ampak ne gre, ker so vsi paranoidni in gledajo v izpuste letal. Gledajo v nebo, medtem, ko imajo probleme na tleh, ampak dejanske obstoječe težave je tako ali tako bolje ignorirati, če lahko ustvariš nove v svoji glavi. Člani novodobnega kulta, čeprav se tega ne zavedajo. Ljudje okoli vas norijo zraven pa vam pravijo, da ste nori.

 

Ste na robu. Dopizdeva vam. Tu je samo ena rešitev in sicer, da zagrabite svoje življenje v roke. Ni težko. Najtežji bo samo začetek, kjer vas bo čakalo ogromno sprememb, ampak po tem bo vse lažje. Potrudite se. Nadaljujte šolanje, najdite si drugo službo, znajdite se v sivi ekonomiji, če ni druge, oropajte banko, pridružite se mafiji in tako dalje.

 

Lahko pa se sprijaznite s trenutnim stanjem in zapadete v droge, da vam bo vseeno za težave. To je priporočljivo, ker je dosti lažje. Ampak nimate denarja za to, prijateljem ne morate pokraditi, ker ga nimajo, družina ima še manj kot vi, ali pa je zbežala stran od vas in spremenila svoje identitete.

 

Lahko pa vsaj zberete za glasbeni trip, ali pa se pretihotapite v dvorano čez streho, če najdete pot. Proti koncu septembra se bodo v Gromki zvrstili tako zatripani bandi, da vam bodo s svojo glasbo prevezali možganske vezi in vas za nekaj ur odpeljali drugam. Ne boste več patetičen izgovor za fotrovo reklamacijo kondomov, temveč boste breztelesna entiteta, ki potuje skozi prostor in čas. Imeli boste odgovor na vse, naš svet ne bo več obstajal in če boste želeli, boste lahko noht od Christopherja Walkena. Ker kdo noče biti njegov noht? Tudi on ni del našega sveta, čeprav ga je ustvaril. Da, on je Bog.

 

Karma to Burn (ZDA) - instrumental stoner rock

http://www.facebook.com/pages/Karma-To-Burn/118432638215095?fref=ts
http://www.k2burn.net/

 

Carson (SWI) – psychedelic/stoner

http://www.facebook.com/carsonofficial?fref=ts

 

Ethereal Riffian (UA) – experimental/psychedelic/doom

http://www.facebook.com/etherealriffian
http://etherealriffian.bandcamp.com/

 

Somali Yacht Club (UA) – shoegaze/psychedelic/stoner

http://www.facebook.com/Somaliyachtclub?fref=ts
http://somaliyachtclub.bandcamp.com/

 

Release The Ectoplasm! (SLO) – stoner/sludge/!

http://www.facebook.com/releasetheectoplasm?fref=ts

 

FB dogodek: http://www.facebook.com/events/560381710751353/?fref=ts

 


kontakt: space.coitus@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz