PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 14. marec 2015

19:30 -
ENCLAVE (At) + ERUPTION (Slo) + SOBER ASSAULT (Slo)

 Avstrijski Enclave se slovenski publiki tokrat predstavljajo prvič. Band sta leta 2008 ustanovila Rainer Höllensberger (Horns of Hattin) in Martin Zahedi kot poklon svojim glasbenim koreninam - agresivnemu thrashu in old school heavy metalu. Prvenec ''United Desperation'', ki ga bodo predstavili na koncertu, je izšel maja 2012.

 
Na domači sceni že dobro znani Eruption igrajo od leta 2004. Do danes so večkrat spremenili postavo. Leta 2011 se za bobne vsede Ivan Cepanec iz Dickless Tracy, ki skupaj z novim kitaristom Andrejem in starimi člani formirajo enega boljših thrash metal produktov na trenutnih ex-Yu odrih. Eruption igrajo 100% čisti starošolski thrash metal kot Testament, Vio-lence, Nuclear Assault, hitro, jezno in podkovano z vrhunskimi kitarskimi in bass enotami ozadju. Pred časom so izdali drugi album ''Tenses Collide'' za špansko založbo Xtreem Musi. V Gromki, kjer so tudi imeli možnost posneti videospot Fractured, bodo igrali že tretjič.
 
Štiričlanska brutalna zasedba Sober Assault prihaja iz Grosuplja. Njihova glasba je, kot pove že ime, neustavljiv glasbeni napad na publiko. Napadalna mešanica thrash in melodic death metal-a se lahko približno opiše kot kombinacija hitrih ter agresivnih kitarskih riff-ov, surovih vokalov, grmečih bass linij, hitrih in nasilnih bobnov ter nepričakovanih harmoničnih melodij dveh kitar.

kontakt: maltretator@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz