PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJAsobota, 3. oktober 2015

21:00 - R.A.F.A.L.
BOSONOGO DJETINJSTVO (Hr) + LEFT TO STARVE (Hr) + PAKT (Slo)

BOSONOGO DJETINJSTVO (Hr)
Po Craso de odio že dolgo noben bend iz Zadra ni pritegnil toliko pozornosti kot Bosonogo djetinjstvo. Igrati so začeli tri leta nazaj in v tem času posneli split LP z Bastinados, sedaj pa že pripravljajo novi 7''. Že takoj so poželi hvalo znotraj domače in tuje punk scene: "B.D. definitely doesn’t fit in that category with their quite unique sludgy sound, very interesting powerful music, and also very interesting lyrics." Če jih na prvi plati še vodi temačen počasen d-beat punk s psych-rock vplivi, novi plošček obljublja premik k hitrejši ritmiki in bolj melodičnim izsekom. Definitivno komaj čakamo, da jih preverimo v živo!
http://bosonogodjetinjstvo.bandcamp.com/

LEFT TO STARVE (Hr)
Left to starve prihajajo iz Karlovca. Pičijo klasični temačni crust punk, ki občasno zaide v grind ali hc vode. Igrajo šele slabo leto, v tem času so posneli EP, izdanem na kaseti. Mladi, nabrijani, politično angažirani.
https://lefttostarve.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/lefttostarve?fref=ts

PAKT (Slo)
Hrvaški ekipi se tokrat pridružujejo sveže domače sile, ki prihajajo iz vrst Human Host Body, Melete, Anarho Terror Squad, Antikontra... Bend je star komaj nekaj mesecev, a že pridno nabirajo kilometrino na odrih. Kljub temu posnetkov za enkrat še nimajo, tudi predstavitvene strani ne, kar je verjetno razlog, da jih je za enkrat težko žanrsko opredeliti: eni jih uvrščajo v d-beat po vzoru na japonske bende, drugi  pod prvinski hard core. Vsekakor še en razlog več, da jih v živo preverite v Gromki.
https://www.youtube.com/watch?v=l9S5tTx4WW8

 


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz