PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 25. marec 2016

20:00 - Gverila Teater
»Premiera«, Improvizirani gledališki špektakel

Se želite dotakniti ličk Penelope Cruz?  Se nočete dotakniti špeha pod kapo Stevena Spielberga?  Vas zanima, če je Tom Cruise, kaj zrasel po zaužiti posteljici z jajčki?  Bi se radi fotografirali z vašim najljubšim hollywoodskim igralcem, režiserjem ali producentom preden se planet (ali vaš fejmič) stopi?  Zmenjeno! Gverila teater je po lanskoletnem uspehu popustila pod pritiskom medijev in bo v Kinu Gromka gostila 3 svetovno znane režiserje! Svoje največje filmske špektakle leta bodo pred vašimi očmi zrežirali, še preden bodo premierno prikazane na platnih Cannesa, Berlina in ne nazadnje Liffa. Premiera premier, glamur rdeče preproge, švic slavnih v kozarcih šampanjca in večerna toaleta polna paparacov!  Imen režiserjev zaradi poostrenih varnostnih razmer in obiska našega premierja še ne moremo razkriti - Marcel bo z nami – bodi kot Marcel!

 
Igrajo: Liza Berden, Jošt Cafuta Maček, Olivija Grefenauer, Petra Pance, Dan Pikalo, Žiga Regina, Jan Rozman, Eva Štrukel in Maja Trampuš.
 
Glasba: Luka Seliškar


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz