PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 6. oktober 2016

20:00 - KiborgSpužva Büking
KORGULL THE EXTERMINATOR (ES) + VIGILANCE (SI) + WILDHUNT (AT)

KÖRGULL THE EXTERMINATOR – black/thrash metal
https://korgulltheexterminator.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/KORGULLTHEEXTERMINATORAXETHRASH/?fref=ts

https://www.youtube.com/watch?v=nZwu9XoEQ1M

VIGILANCE – black/heavy metal
https://vigilanceofficial.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/VigilanceAdelsberg/?fref=ts
https://www.youtube.com/watch?v=TpiTSXtzP-w
 

WILDHUNT (AT) - thrash metal
https://www.facebook.com/wildhuntaustria/?fref=ts
https://metalonmetalrecords.bandcamp.com/album/wildhunt-descending

Thrasherji in druge razvojne stopnje ljudi, pozor!

Dragi, draginje ter ajde, spet Drago. Čaka vas nekaj vprašanj in tokrat bodo drugačne od tistih, kot ste jih vajeni. Saj veste, tista, kot so npr. 'ali lahko prosim greš stran?' in podobne. Mar ste eden tistih metalcev, ki pogreša čase še pred vašim rojstvom? Čase, ko je bil Cepo še mlad ter privlačen? Ste tako oldschool, da ste mnenja, da je najboljša plata od Kreator posnetek Milleta, ko ga je nekje v 60ih mama snemala na kaseto, ko je igral na svojo prvo kitaro kuža pazi oz. DAS KUŽENGESCHAFT PAZIGEFLICKEN BLITZKRIEG po nemško? Mar imate v sobi obešen koledar iz leta 1985 in obredno zakurite vsakega, ki je bil izdan po tem? Mar ste se odrekli svojim staršem, ko vas je mati vprašala, kaj je to mp3? Mar se vaše đakete ne da ločiti od skupka našitkov zlimanih skupaj in so po vsej možnosti od Sarcofago, Coroner, kakih 84 obskurnih bandov za katere noben kurac ni slišal in katerih člani so dandanes inštruktorji tenisa, steklarji učitelji kemije in ... Led Zeppelin? Mar ste bili mnenja, da ste se pri zgodovini učili o dogodkih prejšnjega tedna? Mar ste mnenja, da je treba pristašem solidne produkcije soditi na haaškem sodišču? Mar ste presenečeni, ko vam kdo reče 'ne ... zbiranje ogabnih hitopk ne šteje kot šiht'? Če ste na karkoli od zgoraj odgovorili z 'da', 'mogoče', '42', 'ne', 'poševno' ali 'ne znam brat' potem imam koncert za vas!

Po kultni plati od Voivod poimenovani Korgull The Exterminator pridejo pokazat, kaj je vsesplošni nuklearni razfak na oder in, če boste dovolj neumni, pod oder. Celotna jeza španskih limonad koncentrirana v kvartetu, katerih glasba je še bolj primitivna od navijačev in agresivnejša od ... povprečno agresivnih stvari.

Pospremijo jih domači Vigilance, ki dokazujejo, da se nekje v Postojni skrivajo zapiski o glasbeni šoli. Zadnje leto, al dve ... al neki vmes, pri njih rohni Gigo, ker so pač pogruntal, da so visoki vokali inferiorni vsemu, kar niso visoki vokali. Po dolgem času spet v Ljubljani, ker imajo drugi kraji standarde.

Tam bodo tudi Wildhunt.

Starši, ta dogodek je tudi super za otroke! Če jih imate, jim ne pozabite povedati, da jih imate radi. Ljudje jim bojo celo življenje lagali v fris, tak da najboljše, da jih čimprej navadite na to. Potem pa jih fuknte z odra v mosh-pit, da na svoji zunanjosti občutijo, kaj se dogaja v notranjosti med odraščanjem <3 

P. S. Only bands with unattractive members are real!

P. S. S. Vabljeni tudi tisti, ki ste mnenja, da so Iron Maiden band.

blackmail: space.coitus@gmail.com
 


kontakt: space.coitus@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz