PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJApetek, 30. december 2016

20:30 - R.A.F.A.L.
AKTIVNA PROPAGANDA + FINAL APPROACH + ANTI SLAUGHTER

Tradicionalni prednovoletni decembrski koncert namenjen predvsem vzdrževanju vse bolj krhke DIY punk scene in pa druženju, kjer se srečajo že znani stari obrazi in spoznavajo novi... 

AKTIVNA PROPAGANDA (Ljubljana, Kranj, Bruselj)
Še vedno eden najbolj prepoznavnih domačih bendov, ki preigrava street school hc, prisega na anarhistične in antifašistične DIY smernice in ki skozi glasbo širi svoje poglede na trenutno socialno-politično situacijo. Aktivni od leta 1999. 
https://www.facebook.com/pages/Aktivna-Propaganda/4182245250

FINAL APPROACH (Krško) 
Prvaki posavskega oldschool hardkora in dolgoletni DIY borci, ki z glasbo želijo promovirati DIY principe in se boriti proti občim človeškim nesmislom.
https://www.facebook.com/Final-Approach-Kr%C5%A1ko-Hardcore-118491321544372/
 

ANTI SLAUGHTER (Obala)
Anarho vegan kaos iz Obale. V svoji no-bullshit treš crust maniri opevajo različne vrste tematik, kot so anarho-veganska, proti korporacijska, proti rasistična in podobno. Kot pravijo kolegi iz Idrije: najraje se kar pridružijo prašičem pri obedu pomij, ter pri tem režejo vratove mesarjem.
https://www.facebook.com/Anti-Slaughter-1610034539217120/


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz