PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 29. april 2017

20:00 - KiborgSpužva Büking
GNOD (psychedelic/experimental/noise), UROŠ vs. CVETORAMŠAKBODIROŽA (goat metal/funk/sludge/doom chaos)

  Vaša sreča je laž. Vaša prijateljstva so samo obojestranska izkoriščanja. Življenje brzi mimo vas, a smisla še niste našli. Smisla ni. Vse je minljivo, a Gnod so večni.

 
Kultni angleški kolektiv se bo končno ustavil pri nas. Mogoče ima pri tem tudi kaj moje konstantno teženje agentu zadnja tri leta, ki je bilo na ravni indijca na profilu najstnice.
 
'hey, gnod gud band, I want book'
'hey, I maek gud show, I book them nhow!'
'hey, y u not reply? I make show, I make konceart!'
'hey, u butiful, u give me gnod'
 
V desetih letih so že izrodil 20+ albumov in je ni zvrsti iz sveta disfunkcionalnih tonov, katerega se niso dotaknili. Drone, doom, težka psihedelija, jazz, industrial, krautrock in druge zvrsti, ki jih ni možno izvesti brez težke zlorabe močnih substanc. Ali snifanjem čistil iz Kika.
 
Poleg odfukanih plat so znani tudi po out-of-this-world koncertih, kjer folk od zvočno-vizualnih naslad rojeva same sebe. Čas in prostor se poročita, naredita otroka in ga splavita iz česar nastane koncert od Gnod. Če si kdo hoče utekočinit možgane, je to to. Če je tu kdo krive vere in si tega ne želi, se naj zaveda, da se moti. Kot o vseh ostalih stvareh v življenju.
 
Also, Gnod so prav tako usekali projekt Gnodorowsky. Ustvarili so avdio-vizualni monolit na temo vizije neuspelega filma Dune izpod rok Jodorowskega. Če ste videli kak film od njega, potem veste, da so to stvaritve, ki te … ranijo. No, Gnod so zvočna edicija tega. Ne imejte se radi. Pridite na Gnod.
 
Gnod – psychedelic/noise/drone/doom/rock
 
Uroš vs. CvetoRamšakBodiroža – goat metal/funk/sludge/doom/chaos
 
Uroš in CvetoRamšakBodiroža usekata oder hkrati v eni zvočni entiteti kaosa, masive, razčefuka, oodfuka in vprašljivih standardov na področju glasbe. Mogoče* ne bo dobro, bo pa posebno.
 
*Zagotovo, op. a.
 
damage: IIIII III

kontakt: space.coitus@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz