PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 3. junij 2017

21:00 - Giljotina
DARKO (UK) + REBUKE (Swe) + MENTAL STRIKE (Slo)

 DARKO (melodični hardcore punk // Guildford, Velika Britanija)

Melodična, težka, hitra in zapletena punk zasedba iz Guildforda (širša okolica Londona) je tako koncertno kot studijsko zelo aktivna skupina, kar se sluti iz neumornega koncertiranja širom po Evropi in velikega števila izdaj, ki si sledijo v naslednjem vrstnem redu: 2010 Darko EP, 2012 EP From Trust To Conformity, 2014 EP Sea Of Trees, 2017 LP Bonsai Mammoth. V živo Darko ponujajo zažigalno vzdušje, začinjeno z izkušnjami iz neštetih odigranih koncertov širom po Evropi. Slednje jih uvršča v krog najboljših britanskih in evropskih punk skupin.

FB: https://www.facebook.com/Darkoband
BC: https://darko.bandcamp.com/
YT: https://www.youtube.com/user/Darkoband/videos

REBUKE (melodični hardcore punk // Göteborg, Švedska)

Skupina Rebuke, bazirana v švedskem Göteborgu, je bila ustanovljena v letu 2003. Pojejo o mešanici političnih in osebnih problemov. Za sabo imajo ogromno število evropskih turnej. Tudi studijski repertoar ni skromen: 2008 EP Rebuke, 2010 LP Wouldworks, 2012 7'' Artie Kaye, 2012 EP Camino Del Rey, 2016 DEMO Time Travels.

FB: https://www.facebook.com/rebuke/
BC: https://rebuke.bandcamp.com/
YT: https://www.youtube.com/user/Rebukepunks

MENTAL STRIKE (skate punk // Laško)

Skate Punk ekipo, ki jo sestavljajo fantje iz Laškega, Ormoža, Celja in Žalca ste verjetno videli na večino naših eventih, če ne na pa pod odrom z flašo domačega šnopsa v roki.

FB: https://www.facebook.com/mentabeerlstrike
BC: https://mentalstrike.bandcamp.com/« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz