PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 11. april 2017

21:00 - Koncert
CONQUERING LION (Makedonija)

Conquering Lion je dub / reggae / crossover zasedba iz Tetova (Makedonija), ki je začela svoj opus v aprilu 2007. Oktobra 2009 so izdali svoj prvi album (LP) preprosto naslovljen kot "I" za PMG Recordings (MK), ki vsebuje 10 pesmi vključno s sodelovanjem Jah Clarity iz Jamajke v pesmi "Jah Love". V zadnjih 5 letih je skupina gostovala v veliki meri po vsem Balkanu (Makedonija, Srbija, Bolgarija, Grčija, Hrvaška, BiH, Albanija, Kosovo, Romunija, Slovenija, ...) in v Nemčiji. Avgusta 2011 so izdali svoj drugi album z imenom "Know Your Wisdom", na koncertih pa igrali skupaj z Manu Chao (FR) Gentleman (GER), Ras Zacharri (JA), Raphael (ITA) Donald Minott (JA), Hornsman Coyote (RS) ... Sledi tretji studijski album "Revelation" decembra 2012, turneje, februarja 2014 pa  so izdali četrti album "Land Of Confusion" pri založbi Locksmith Records iz New Jersey, ZDA. Januarja 2017 so premierno predstavili na portalu Reggaeville drugi singl z naslovom"Wake Up" pri katerem gostuje jamajški reggae izvajalec  Ras Zacharri je bil tudi objavljen in premierno na "Reggaeville" v januarju 2017.

Conquering Lion širi pozitivno energijo in dobra sporočila: "Have you ever dreamed about a world full with love, peace and happiness??? In April 2007 Jah connected these people to make this dream come true through the guidance of music. Since then, these citizens of the world are sending positive vibrations across the world and they will never stop!"

https://www.facebook.com/ConqueringLionMusic/« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz