PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 13. junij 2017

20:30 -
ADRESTIA (Swe) + MAKABERT FYND (Swe) + VIOLENT PARTY (ZDA)

 UGH! Ker svet ni lep.

 

ADRESTIA
Švedi, ki so si nadeli ime grške boginje ravnovesja, pravice in upora, mešajo crust punk z rohnečim švedskim death metalom stare šole. Gre za nov projekt, člani benda pa so se kalili v skupinah kot so Shades of Grey, Future Ruins, Håll Keft in Snake Tongue. Marca letos so z Martyrdöd izdali split EP In Solidarity with Rojava. Na turneji, v sklopu katere so bodo ustavili tudi v Gromki, pa predstavljajo svoj prvenec The Art of Modern Warfare, izdan aprila.
https://www.facebook.com/Adrestiaofficial/
https://youtu.be/0e46ef53wtA

MAKABERT FYND
Peterica iz Stockholma je svojo pot začela leta 2007. Gre za besno hardcore punk skupino s kančnom d-beata za dober okus. Člani benda so med drugim dejavni v skupinah kot so Totalitär, Dissekerad, Brainbombs, Passiv Dödshjäjl in Society’s Decline. Izkušen bend, ki je nabiral izkušnje po odrih širom Evrope in ZDA. Za seboj imajo štiri LP-je in nebroj drugih izdaj, peti LP pa naj bi izšel v prihodnjih mesecih.
https://www.facebook.com/Makabert-Fynd-216185771747650/
https://youtu.be/5CQ4wcMa_VA

VIOLENT PARTY

Američani, ki so svojo pot začeli leta 2010 v Virginii, danes pa so razpeti med Portlandom in New Orleansom, se nam bodo na turneji z Makabert Fynd v Evropi predstavili prvič. Izkušnje so si sicer nabirali na številnih nastopih po ZDA, do zdaj pa so izdali cel kup EP-jev in en dolgometražni album. Obljubjajo, da bodo s svojim hrupom uničili naš sluh.
https://violentparty.bandcamp.com/
https://youtu.be/LMHfNgpWkHE« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz