PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sreda, 31. avgust 2016

21:00 - R.A.F.A.L.
SWORDWIELDER/Swe/ + HAZARDER/Hr, Srb, It/

 SWORDWIELDER so definitivno feni starih angleških crust bendov ala Amebix, Axegrinder in Deviated Instinct, hkrati pa vsebujejo tudi dobršnjo dozo domačega kängpunk (po tradiciji Anti-Cimex) zvoka. Temačni apokaliptični stenchcore, ki z neverjetno hitrostjo osvaja svetovno crust sceno. Do sedaj so izdali prvenec "Grim visions of battle".
https://wieldthesword.bandcamp.com/

Hrvaško/srbski/španski sludge doom trio HAZARDER zaznamuje glasen in boleč, strupeno grlen, skoraj animalističen vokal ter jamski, agresivni riffi, metodično bobnanje in konstantno pridušeno hrumenje basa, ki skupaj ustvarijo spektakularni učinek grozljive kakofonije. V zvoku Hazarder ni nič prepuščeno naključju, gre za preračunljiv in natančno določen slog, katerega končni rezultat je "a colossal and epic taste of slamming sludge brutality!" Do sedaj so izdali dva splita - z Livia Sura in z Hesperian Death Horse ter prvenec "Against His-Story, Against Leviathan" (LP, Mordgrimm). 
http://hazarder.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/hazarder.church


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz