PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 4. oktober 2018

20:30 - Kvlt ov Seitan
MEDICINE NOOSE (Nemčija) + SPEWN (Makedonija) + NEGATIVE SLUG (Hrvaška)

RITVAL II – Ta debele strune, da so riffi res mastni. Ne bo nam lahko.

MEDICINE NOOSE

V sklopu evropske turneje se bodo berlinski DIY sludgerji Medicine Noose ustavili tudi v Gromki. Bend ima za seboj en demo in en 7 inch, ki so ga predstavljali po odrih Nemčije, Belgije in Francije. Na tokratni turneji predstavljajo najnovejšo izdajo, split album, ki so ga izdali skupaj z makedonskimi Spewn.

https://medicinenoose.bandcamp.com/

 

SPEWN

Neverjetno, na koncertu bomo slišali obe strani split LP-ja, saj sta se benda na pot podala skupaj! Makedonski duet svoje ustvarjanje poimenoje kot metal/doom/ultraviolence. Pred splitom z Medicine Nose so izdali en album. Pričakujte totalno umazanijo z izbruhi nebrzdanega besa.

https://www.facebook.com/spewnmk/?ref=br_rs

https://spewnmk.bandcamp.com/

 

NEGATIVE SLUG

Kot gostje večera se v Gromko prihajajo odlični zagrebški sludge doomerji Negative Slug, ki v živo s svojimi težkimi riffi in kričečim vokalom preprosto ubijajo. Ljubitelji EYEHATEGOD jih vsekakor ne smete zamuditi.

https://www.facebook.com/negativeslug/

https://negativeslug.bandcamp.com/

 


« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz