PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

četrtek, 18. oktober 2018

20:00 - Predstava
Gverila Throwback »Premiera«

Deset let nazaj je Gverila Teater pod svoje okrilje vzel skupino gimnazijcev. Te gimnazijci so se počasi, a vztrajno razvili v vrhunske improvizatorje in dobre ljudi. In po desetih letih je čas, da se vrnemo nazaj. V sezoni 2018/19 vam bo Gverila teater ponudil najboljše vseh preteklih sezon, poskrbljeno pa bo tudi za elitne goste, ki so čez leta nosili gverilske barve. Čas je za Throwback Gverila style. 

Kot se spodobi, bomo sezono otvorili s Premiero in se vrnili v leto 2016!

* PREMIERA *
improvizirani gledališki špektakel

Se želite dotalniti ličk Penelope Cruz? Se nočete dotakniti špeha pod kapo Stevena Spielberga? Vas zanima, če je Tom Cruise, kaj zrasel po zaužiti posteljici z jajčki? Bi se radi fotografirali z vašim najljubšim hollywoodskim igralcem, režiserjem ali producentom preden se planet (ali vaš fejmič) stopi? Zmenjeno! Gverila teater je po lanskoletnem uspehu popustila pod pritiskom medijev in bo v Kinu Gromka gostila 3 svetovno znane režiserje! Svoje največje filmske špektakle leta bodo pred vašimi očmi zrežirali, še preden bodo premierno prikazane na platnih Cannesa, Berlina in ne nazadnje Liffa. Premiera premier, glamur rdeče preproge, švic slavnih v kozarcih šampanjca in večerna toaleta polna paparacov! Imen režiserjev zaradi poostrenih varnostnih razmer in obiska našega premierja še ne moremo razkriti - Marcel bo z nami – bodi kot Marcel! 

V glavnih vlogah: Petra Ajdovec, Jošt Cafuta Maček, Sara Gorše, Olivija Grefenauer, Jošt Jesenovec, Petra Pance, Dan Pikalo, Maja Trampuš in gost!
Official soundtrack: Luka Seliškar
Karta: 4e
Kokice: Gratis« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz