PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 21. december 2018

20:00 - Gverila Teater
Dobrodelna Gverila Throwback: Zmenek na oko

Ste naveličani praznih obljub, nepotešenih želja, osamljenih noči in zlomljenih src?
Drek. Tudi mi. Pridružite se trem režiserjem, ki bodo na oder poskušali postaviti popoln zmenek. Ne bodite slepi za ljubezen, pridite na zmenek na oko.

Gverila Teater je improvizacijsko gledališče, kjer se čudaški režiserji spopadejo v improviziranem ustvarjanju odbitih gledaliških prizorov. V znamenju desete obletnice delovanja kolektiva se z Gverila Throwback spominjamo najboljšega vseh pretekih sezon. Decembra se s predstavo Zmenek na oko vračamo v leto 2013! 

Igrajo: Petra Ajdovec, Liza Berden, Jošt Cafuta Maček, Sara Gorše, Olivija Grafenauer, Jošt Jesenovec, Petra Pance, Dan Pikalo, Maja Trampuš, Timotej Turk Dermastia in častni gost!
Glasba: Luka Seliškar

Celoten izkupiček predstave bo namenjen humanitarno - medicinski odpravi 
Bunyonyi 2019. Avgusta prihodnje leto bodo trije zdravniki, zobozdravnica in študent dentalne medicine odpotovali v Ugando. Tam bodo tri mesece nudili zobo/zdravniško pomoč prebivalcem, ki sicer težko dostopajo do zdravstvene oskrbe. Zbrana sredstva bodo namenili nakupu potrebnega sanitenega materiala in zdravil.  « nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2021
Oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče` ODPRTO/OPEN, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se bomo srečevali stari-novi obrazi. Vsebinsko je t...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz