PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 12. april 2019

23:30 - Klubski večer
LINKS & LEESEETSA

 Ne, to ni in ne bo pomladanska utrujenost, to je in bo...

Prilika za občasno priložnostno otročarijo. April nas bo namreč nagnil, ne prevrnil, nas ganil, ne nagníl; in nam bo lepo. In se bomo zabavali. In ko se bomo ganjeni od popoldanskih počitkov zaganjali v večerno plesno pomladnost, se bomo v njej izgubili kot otroci cvetja, ali še bolje, kot otroci svetja. 
Svetovi se bodo namreč aprila znašli na točki, ko bo šlo zares; tudi po R.A.F.A.L.u, ki bo že zdavnaj pokosil vaše sluhovode in vam dodobra zgrindal telesa. 
 
Aprila bomo aprilili in to pilili ne na motociklih Aprilia, ampak peš, s plesnimi koraki, brez mask in jaken; obdani s cvetovi svetov, ki nam bodo privoščili klasično otročje po(do)življanje otrok v nas.
Da se spomladi ne bomo postarali, ampak pomladili pomladi!

 
Zategadelj, postanimo Gromki aprilski otročaji in ob aprilski priliki zasvetimo in zacvetimo kot pritiče (z)godbaško razcveteli smrkljadi. Svetovno zacvetite, zalivata: Leeseetsa in Links; sicer pa prav tako...« nazaj

komentarjiMESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz