PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

nedelja, 26. september 2021

20:00 - R.A.F.A.L.
ODPRTO/OPEN x R.A.F.A.L.: LEECHFEAST (Slo/Nl) + LEFT TO STARVE (Hr)

Leechfeast, doom in sludge samohodci,domače zastavonoše težkozvočnih melodij, so v zadnjih letih uspešno osvojili srca mednarodne publike. Pika na i je album Neon Crosses (2018), kjer je bendu uspelo najti popolno ravnovesje med profanimi vidiki našega obstoja in blaženostjo sončnega dne. Mračnjaški zven, skoraj že demoničen so zavili v dozo atmosferike in si s tem prislužili oznako `game changing sludge`. V času korone jim je uspelo poviti EP Village Creep. Leechfeast so geografsko razpršeni med Nizozemsko, Nemčijo in Slovenijo, tako da imamo tokrat res srečo, da jih bomo lahko ujeli na domačem odru. Ali kar direktno: it`s a must!
https://www.facebook.com/leechfeastantispeed/
https://leechfeast.bandcamp.com/
 instagram.com/leechfeast/

Left to Starve  se poslužujejo klasičnih prijemov počasnega sludgea, katere zaznamujejo predvsem odličen zvok kitar in dobri monotoni rifi. Bendu z neskončno ponavljajočimi se melodijami uspe orisati distopično krajino. Z Leechfeast gojijo bratski odnos, od sodelovanja pri oblikovanju albumov do skupnih nastopov, tako da niti ni presenetljivo, da so tokrat sopotniki na tej mini turneji. 
https://www.facebook.com/lefttostarve/
https://lefttostarve.bandcamp.com/

_____________________
Na prizorišču velja PCT pogoj in priporočila NIJZ.

 

Koncertni cikel ODPRTO/OPEN sofinancira Mestna občina Ljubljana - Oddelek za kulturo.
 


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz