PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 29. oktober 2021

21:00 - Koncert
Darkland: NEON LIES (Hr) + DJ Same Old Madness

Neon Lies je solo projekt Gorana Lautarja, ki je nastal leta 2015, v času, ko je igral v Modern Delusion in The Celetoids, post punk ekipe, zbrane okoli Doomtown Records. Zaznamuje ga lo-fi minimal synth punk / bedroom darkwave, ki nastaja s pomočjo minimalistične vintage opreme - preprostega sintesajzerja in 4-kanalnega kasetofona. Od takrat je Goran izdal tri albume, »Neon Lies« (2016) in »II« leta (2018) na kasetah ter »Loveless Adventures« (2020), ki je izšel na vinilu pri založbah Cut Surface (Dunaj), Wave Tension Records (Eindhoven), Black Verb Records (Berlin), Cosmic Brood (Zagreb), na kaseti za ameriško založbo Mental Healing in nazadnje na CD + remixih za Diffuse Reality/Periphylla (Barcelona)

Pričakujte intenzivno in srčno izvedbo z materialom iz zadnje, nikoli pravilno promovirane plošče od leta 2020 ter številne druge nove neizdane pesmi.  Minilo je kar nekaj časa….

https://neonlies.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Neon-Lies-1639630016284491

 

Pred in po koncertu   Same Old Madness

Music Policy: New wave / Dark wave / Cold wave / Minimal / Industrial / Death rock / Post punk / Goth rock

***

Na prizorišču velja PCT pogoj in priporočila NIJZ.« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz