PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

sobota, 21. januar 2023

20:00 - Koncert
DIRTY SKUNKS FEST: 20 YEARS OF STENCH

 Dirty Skunks praznujejo 20 oziroma 21 let `dreka in iger`: Ker je bila januarja 2022 prepoved koncertov in ker smo bili posledično primorani edicijo `20 let dreka in iger` odpovedati, smo se odločili da bo tokratni Dirty Skunks Fest dvodnevni. Za 20 let ga bo 20. januarja žgal 20 bendov, za 21 let ga bo 21. januarja žgal 21 bendov. Koncerti bodo potekali v petih klubih. V Orto Baru in na Metelkovi v Gala Hali, v Channel Zero, v Gromki in v Jala Jalli. Program bo sestavljen tako, da se bendi žanrsko ne bodo prekrivali. Po koncertnem delu bo z izbranimi DJ-i in selektorji poskrbljeno za divjo after zabavo do jutra.

 

Karte so že na voljo preko mojekarte.si poslovalnic (Petrol, OMV, Trafika): https://www.mojekarte.si/.../1161038/dirty-skunks-fest.html in preko On Parole spletne predprodaje:
V predprodaji so na voljo samo dvodnevne karte po ceni 22€. (Število kart je omejeno). Enodnevne karte po ceni 20€ bodo na voljo samo na dan koncerta.


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz