PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 13. september 2022

21:00 - R.A.F.A.L.
ODPRTO/ OPEN x R.A.F.A.L: BIG BABE (Swe) + PAKT

BIG BABE (Crime City Hardcore - Malmö, Sweden)

Big Babe je eden od štirih glasbenih projektov, v katerem se kali Patricia Elmqvist. Patricia je ena vidnejših predstavnic švedskega feminističnega  hardcora punka,  dejavna je še pri Beyond Pink, Slöa Knivar in A.B.Kräk.  Big Babe ljubijo hitrost, preigravajo hardcore punk, v katerega so primešali ščepec tiste rokerske  brzine, ki na trenutke obuja Lemmyevski duh in občutek svobode ob drvenju po neskončni cesti. Zato tudi ni slučajnost, da so tipično punk opravo zamenjali za bolj ležeren ulični stil in se fotkali na pumpi na fancy limuzini :) Big Babe so relativno nov bendič, zato jim pokažimo lepo doborodošlico!
https://big-babe.bandcamp.com/

 
PAKT// 666beat //Koper, Ljubljana

Domači Pakt prihajajo iz vrst Human Host Body, Melete, Anarho Terror Squad, Antikontra... Igrajo d-beat po vzoru na raw hardcore/punk bende.Distorziran kaotično hrupni zven, ki ga preseka Nikina intervencija na vokalu.  Tokrat bodo promovirali svoj novi album, split z romunjskimi Cold Brats.
https://pakt.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/pakt666dbil

 


kontakt: rafalkoncerti@gmail.com
« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO/OPEN 2022
Tudi letošnje poletje bo Gromka del svojega programa preselila iz klubskega prostora in vzpostavila odprto koncertno prizorišče Odprto/Open, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove ...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz