PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

petek, 2. februar 2024

23:00 - Klubski večer
USTANOVA: PROMKA

 Ustanova • P̷r̷o̷m̷k̷a̷ *ੈ♡

✉️♡‧₊˚⋆
꧁꧁꧁𝓀𝓋𝒾𝓇𝒶𝓇ℯ𝒶𝓂𝓊𝓈 𝒾𝑔𝒾𝓉𝓊𝓇꧂꧂꧂
 
♡ Vabimo vas na prvo do sedaj zabeleženo totalno kvir maturantsko zabavo. ♡
Za vse sanjačke, uživačke in klopotačke, ki bi se želele skupaj z nami ponovno zoperstaviti suhoparnim praksam. Čas je, da obujete svoje najljubše hlačne nogavice 🩰 in se s prepletenimi prsti prošetate po rdeči preprogi do svoje_ih simpatij_e.
Promka je po kvirovski tradiciji obred zrelosti, ki ga moramo slej kot prej opraviti vse izobčenke in prestopačke. Je stopnička višje do vstopa v kvirutopijo in je priložnost, da znova rečemo NE, HVALA vsem heteronarmativnim nagajačem in postopačem.
Zaobljubile se bomo, da bomo večno tresle ljubljanske stene in varovale ter prenašale kviročilo, da se bodo naše potomke še spomnile na nas.
Ceremonija se bo odvijala v dvorani Gromka, kjer se boste lahko zavrtele v svojem izbranem tandemu ali triu, morda v grupi. Za tresoče nogice bo poskrbljeno, saj namreč na gostijo prihajata Jojo Mue iz čezmejnega avstrijskega kvir kolektiva EAT network in domača Sahara Transport Services. V podporo pa seveda Ustanovine rezidentke, ki si sedaj znajo že same zavezati vezalke.
☆ ☆⭑lineup ☆⭑☆⭑
☆⭑Jojo Mue
☆⭑Sahara Transport Services
☆⭑Anásta
☆⭑Mínjãs
☆⭑Fugentorpedo ᵇᵃᵉ²ᵇᵃᵉ msn gf
☆⭑NinaBelle
☆⭑vjs - Pixel Bambi ᵇᵃᵉ²ᵇᵃᵉ Vita Eva
꧁꧁꧁𝓀𝓋𝒾𝓇𝒶𝓇ℯ𝒶𝓂𝓊𝓈 𝒾𝑔𝒾𝓉𝓊𝓇꧂꧂꧂ *ੈ♡✉️♡‧₊˚⋆
 
------------vstop pred polnočjo---8ᵉᵘʳ------po njej---10ᵉᵘʳ-------------
Pri žuranju z Ustanovo obstajajo določena pravila:
velja striktna ničta toleranca do seksizma, homo-/bi-fobije, transfobije, rasizma in ksenofobije! Consent/privolitev je obvezna pri vseh interakcijah med prisotnimi, če doživiš kakršnokoli nadlegovanje ali nasilje, prosimo, kontaktiraj osebje ali ekipo Ustanove. Vse osebe, ki niste del kvir skupnosti, se posebej cis moške opozarjamo, da je to prostor namenjen FLINTA* osebam in da se temu primerno vedete.
*FLINTA = female, lesbian, intersex, nonbinary, trans, agender
------design by Pixel Bambi-------
 
Organizacija: Zavod PLC


« nazaj

komentarjiPOLETNI PROGRAM ODPRTO 2023
Tudi letošnje poletje bo Gromka zagnala glasbeni cikel Odprto, s katerim oživlja južni del AKC Metelkove mesta. Cikel Odprto je žanrsko neobremenjen, združuje pa metelkovske glasbene u...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz