PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 24. maj 2005

21:30 - Predavanje
INDIJA S KOLESOM

Kolesarjenje po tako veliki drzavi kot je Indija, je skorajda Sizifovo delo,razen ce je popotovanje casovno neomejeno. Sam sem imel na voljo dobra dva meseca, prekolesaril 1700 kilometrov, z vlaki, avtobusi in ladjami pa sem prepotoval se nadaljnih 5500 kilometrov.

Ogledali si bomo Bombay, kjer sem ze v prvem veceru dobil ponudbo za snemanje filma v največji filmski industriji na svetu po imenu Bollywood,plaze zahodne obale drzave Goa in plovbo po recnih kanalih Kerale.

Vabljeni na turnejo zacimb, disav in caja v hribovju Kardamoma, obisk Calcutte in za konec se malo Himalaje, drzavica Sikkim, katera je prikljucena Indiji zadnjih 30 let. Dragulj stisnjen med Nepal, Tibet in Butan vam v okolju budisticnih samostanov in v druzbi menihov menihov pricara pravi kraj za sprostitev in polnjenje baterij.

Matej Vrenk« nazaj


MESSAGE TO OUR VISITORS
We don't care who you are, or what ethnic, religious or other identity status you represent, we are all red on the inside. However, if you come to Gromka and show no respect to the people (fellow visi...
[ preberi več... ]
layout:vax - 2008 - code:primz