PREDSTAVITEVPROGRAMNOVICELOST&FOUNDKONTAKTARHIVGALERIJA

torek, 7. marec 2006

22:00 - Twotonebinas
LOWER CLASS BRATS (streetpunk, ZDA)+ DREK U PEST (punk, SLO)

Projekt Twotonebinas se počasi prebuja iz dolgega zimskega spanja, popolno prebujenje pa bo doživel 7. marca v Klubu Gromka, kjer mu bodo budnico zaigrali ameriški street punkerji Lover Class Brats in slovenski Drek u pest.

Za razliko od drugih bendov Lower Class Brats niso nastali zgolj slučajno. Njihov nastanek je bil bolj podoben dobro načrtovanemu in popolnemu napadu na njihovo lokalno glasbeno sceno. Vojna se je začela leta 1995 v Taxaškem Austinu, ko so se člani Lower Class Brats odločili uničiti vse emo, college in garažne bende, ki so vladali v mestu. Mnogo let in nešteto piv kasneje, fantje še vedno bijejo svoj boj. Vendar ne več samo v svojem rodnem mestu, paš pa so se s pomočjo svojih oboževalcev odpravili na zavojevanje sveta.

V času odkar Lower Class Brats svet osvajajo z svojo lastno znamko Clockwork punka, ki je mešanica pravega rock’n’rolla in Oi/streetpunka, so izdali celo zakladnico albumov, sodelovali na številnih kompilacijah, dvd-jih in celo na dveh soundtrackih. V vseh teh letih so tudi že prekoncertirali skoraj celo zemeljsko oblo. Tokrat pa se prvič ustavljajo tudi v Sloveniji.

Pred Lower Class Brats bodo občinstvo ogrevali mladi slovenski punkerji Drek u pest.


kontakt: twotonebinas@yahoo.com
« nazaj


POLETNI PROGRAM JUNIJ-AVGUST 2020
 Klub Gromka v sodelovanju z Galerijo Alkatraz z junijem oživljamo Trg brez zgodovinskega spomina. Vabljeni v pop-up `prizorišče`, ki ga bomo vsakič napolnili z novo vsebino in kjer se ...
[ preberi več... ]




layout:vax - 2008 - code:primz